Uradni opremljevalec Teniške zveze Slovenije

Izjava O Zasebnosti

Upravljalec spletne strani je podjetje AP Šport d.o.o.. Zavezuje se, da bo varovala zasebnost uporabnikov spletne strani. Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo in smo storili vse, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na naših spletnih straneh. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

Piškotki (Cookies)

Spletna stran uporablja piškotke, v katerih shranjuje podatke o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge podatke, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika. Piškotke in njihovo nameščanje lahko krmilite preko zavihka zasebnost in ob prvem obisku spletne strani. Piškotke lahko s pomočjo orodij v vašem brskalniku tudi pobrišete. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani, vendar njihova narava ni beleženje zgodovine obiska. Ti piškotki se izbrišejo samodejno, ko zapustite stran.

Na spletno stran so umeščeni video posnetki iz storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete s predvajanjem posnetka, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti. Navedeni piškotki se naložijo ob ogledu ali deljenju videoposnetka. Omogočajo zaznavanje uporabnikove razpoložljive pasovne širine, štetje ogledov in deljenje posnetka.

V primeru, da se odločite spremeniti svoje mnenje o zasebnosti, poskrbite, da boste preko orodij brskalnika počistili tudi stare piškotke, ki so bili nameščeni v skladu z vašimi preferencami v preteklosti.

 • Kontakt

  AP Šport d.o.o.
  Sternadova 5
  1000 Ljubljana
  ostali kontakti in formalni podatki

 • Sodelovanje

 •